مراقبت و نگهداری

مراقبتهای معمول

  • با پارچهی نرم یا با یک‌تکه اسفنج و اسپری آب یا ماده‌ی پاککنندهی خنثی سطح آن را پاک‌کنید و اجازه دهید کاملاً خشک شود.
  • آلودگیها و لکهها را پیش از خشک شدن از روی سطح پاک‌کنید.
  • در صورت استفاده از آب‌سنگین، احتمال جا ماندن لکه بر روی سطح هست. نگذارید آب روی سطح بماند و آن را بلافاصله با پارچهای نرم پاک‌کنید.

آلایندههای اصلی

  • چنانچه قهوه، چای و یا آبمیوه بر روی سطح ریخته شد با پارچهای نرم یا یک‌تکه اسفنج و مادهی پاک‌کننده‌ی خنثی آن‌ها از روی سطح پاک‌کنید.
  • در صورت ریختن روغن بر روی سطح، آن‌ها با پارچهای نرم به همراه محول پاک‌کننده‌ی حاوی آمونیاک پاک‌کنید. با پارچه‌ی گرم و نمدار چندین باربر روی سطح بکشید.

نکات

  • در صورت استفاده از سطوح روشن‌تر و براق‌ترهایت دقت خود را به‌کاررفته بگیرید چراکه این سطوح خراش‌ها را بیشتر از سطوح تیره نمایان می‌کنند.
  • فلزات تیز و تیغه‌ی فلزی چاقو میتوانند روی سطح رادیانز خش بیندازند. هنگام آماده کردن غذا از یک‌تخته‌ی گوشت برای استفاده زیردستتان بهره بگیرید.
  • در مورد خراشهای عمیقتر یا سوختگیهای سطح رادیانز لطفاً با نمایندگی رادیانز تماس حاصل فرمایید.

مقاومت شیمیایی کلی در محصولات پرداخت‌شده‌ی ما با قرار دادن مادهی واکنشگر برای مدت‌زمان 16 ساعت و مشاهدهی تغییرات، اندازهگیری و مشخص‌شده است. نتایج آزمایشهای انجام‌گرفته با واکنشگرهای متفاوت، مواد واکنشگر در دو گروه کلی طبقه‌بندی شدند.بههرحال، ازآنجایی‌که میزان مقاومت شیمیایی وابستگی شدیدی به نوع واکنشگر و مدت‌زمان تماس با آن دارد، پیشنهاد میکنیم پیش از قرار دادن مادهی شیمیایی در تماس با سطوح، آنها را آزمایش کنید.

گروه اول

واکنش‌دهنده‌های زیر میتوانند با پارچهای نرم و نمدار به همراه یک مادهی پاک کنندهی خنثی از روی سطوح پاک شوند و اثری از خود باقی نگذارند.

اسید استیک (10٪)، استون، آمونیاک، هیدروکسید آمونیوم (5، 28٪)، آمیل استات، آمیل الکل، توپ قلم، بنزن، سفید کننده، خون، تهویه بدن، دی اکسید کربن، تتراکلرید کربن، اسید سیتریک، زایلین، اوریک اسید، تیتانیوم کلسیم، سیگار (نیکوتین، قند)، قهوه، روغن خوراکی، روغن پنبه دانه، آمونیاک مس، مواد شوینده ماشین ظرفشویی، اتانول، سرب، مداد، اتیل استات، اتر، فرمالدئید، بنزین، آب انگور، قلم مارکر، رژ لب، لاک، هگزان، رنگ مو، مواد شوینده آشپزخانه، اسید هیدروکلریک (20، 30، 37٪)، پراکسید هیدروژن، ید، کچاپ، آب لیمو، متانول، متیل اتیل کتون، متیل نارنجی (1٪)، متیل قرمز، سس خردل، نفتالین روغن زیتون، اسید پرکلریکیک، واکس کفش، سولفیت سدیم، سس سویا، چای سبز، تولوئن، اوره (6٪)، سرکه انگور، شراب، کلرید روی، آبرنگ، آب گوجه فرنگی، اسید سولفوریک (25، 33، 60٪) ، شکر، هیدروکسید سدیم (5، 10، 25، 40٪)

گروه دوم

واکنشدهنده های زیربا سنباده از بین میروند. به‌منظور رعایت احتیاط از استفاده از این واکنشدهندهها اجتناب کرده و یا برای مدت‌زمان زیادی آنها روی سطوح قرار ندهید.

اسید استیک (90٪، 98٪)، اسید فسفریک، کلر برنزن، کروفرم (100٪)، کروز ول، اسید نیتریک (25، 30، 70٪)، اتیل استان، فنل (40، 85٪)، اسید هیدروفلوئوریک (48٪ اسید فسفریک (75 و 90 درصد)، اسید سولفوریک (77، 96 درصد)، اسید ترشكلروز اسیك، اسید استیک یخ زده، محصولات فورفورال، محصولات متیلن كلرید (حذف یك رنگ، تمیز كردن برس، تمیز كننده فلزی)